joi, 26 martie 2009

dragostea adevarata

"Dragostea este cel mai de pret lucru din viata. Ea infrumuseteaza sufletul. Prin dragoste sufletul capata stralucire si lumina ei razbate de pe chipul celui indragostit.
Dragostea este adevarata traire, este o adevarata rugaciune, este adevarata uniune.
Dragostea este o muzica a carei frumusete nu se pierde. Este durerea plina de dulceata. Este un sentiment ce odata experimentata, nicicand nu poate fi uitat.
Daca vrei sa zaresti o scanteie de iubire ar trebui sa privesti in ochii unuia intoxicat de Iubire. Atunci tu vei vedea cum intelectul, ratiunea, cunoasterea, mintea si gandirea au fost maturate departe si s-au topit in Oceanul Dragostei.
Nu este deloc usor a intelege Iubirea, caci acest natural si maret Adevar nu poate fi descris in cuvinte. Este un sentiment ori o emotie pura si delicata, ce poate fi experimentat doar de cel ce iubeste. Este dincolo de capacitatea limbajului ori a stiloului de a o descrie in vreun grai omenesc.Este imposibil de a-i reduce maretia si caldura la dimensiuni temporare. Nu este posibil de a descrie pe masura in oricare dintre cuvintele cunoscute de om, grandoarea si sublimul caracter al Dragostei."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu